viernes, 9 de mayo de 2008

JClic

Ahir a classe vam continuar amb les exposicions i tocaba el tema del Jclic.
El JClic serveix per treballar els coneixement dels nens/es, amb la utilització d'aquest programa els nens aprenen d'una manera més ràpida i eficaç.

La primera activitat que han relitzat, ha sigut un vídeo fet per elles a l'escola Vedruna on es veien als petits utilitzan el JClic i tot seguit la mestre en parlava de lo important que arribat a ser per ella el JClic. Ella també l'ha treballat amb els projectes de l'aula. Per exemple, a P-3 feien el projecte de les oques i conseqüentment van realizat un jclic de les oques.
El que els petits arriben a assolir amb el jclic és: relacionar, comprendre, l'ús de l'electroescriptura, la lectura, la dreta-esquerre, sumar ,restar...depenent de les àrres curriculars assoleixes uns aprenentatges o uns altres.

En segon lloc, vam anar a la web de l'escola: http://www.vedruna-angels.org/ i a l'apartat d'Infantil-carpeta verda-jclic de llegir,comptar i més amb els pokemons.
Una activitat molt divertida la qual vam probar a classe i realment és un bon mètode perquè els petits aprenguin amb personatges que coneixen, ja que es motiven més.

També, ens van fer fer una activitat de jclic però va ser una mica lios tot plegat, ja que no ens enterabem bé del que deien..

Per últim ens van ensenyar una web on apareix tota la informació sobre el jclic, també te'l pots descàrregar ja que es gratuït...http://clic.xtec.net/ca/jclic/index.htm

El que he trobat més interessant és el vídeo de l'escola, crec que han fet bé d'aportar-lo a l'exposició.