martes, 20 de mayo de 2008

Els Projectes Telemàtics

Avui, ja tocava la última exposició. El tema a tractar era els projectes telemàtics. Les companyes ens han demanat que ens agrupessim amb grups de 4-5 persones i així cada grup sería una escola diferent.

Al meu grup ens ha tocat l'escola Vedruna, una de nosaltres havia de ser el professor i fer una presentació, però, de fet només l'han feta dos dels grups.

Les companyes tot seguit ens han dit que les diferents escoles, les quals representàvem, estàvem dins del mateix projecte telemàtic. Però, el que ha succeit és que no enteniem que és un projecte telemàtic i aleshores ens ho han explicat.


S'ha d'escollir una proposta didàctica ( estan a internet penjades) i el centre l'ha de dur a terme, després la poses en comú amb altres centres tot i que el resultat final potser és més creatiu...


Tot seguit ens han posat un vídeo però, no se sentia molt bé. Seguidament hem entrat a una pàgina web: http://www.escolacristiana.org/xarsec/bongoh. Teníem que entrar a l'apartat de 5è i al blog de Rodaminah.


El Projecte Bongoh, consisteix en què cada escola viu en una illa i han d'explicar els aspectes de la illa. S'inventen un personatge que val per tots, en Rodaminah.
També, ens han penjat les web on podiem trobar altres projectes telemàtics:


En els projectes telemàtics podem treballar totes les àrees i també es té en compte que es puguin treballar una sèrie de valors.
Pots englobar tots els temes que surten en el currículum.